schoolactiviteit

/schoolactiviteit
­

Feestelijke afsluiting schooljaar 2013-2014

Op donderdag 17 juli hebben leerkrachten en kinderen het schooljaar gezamenlijk feestelijk afgesloten. Met hulp van - wederom - veel ouders konden de kinderen met het nieuwe buitenspeelmateriaal spelen, kon er gedanst worden en film gekeken. In de Leliestraat werd er in de speeltuin gespeeld én was er een "spetterende buikschuifbaan". Dankzij het prachtige weer en het enthousiasme van iedereen een zeer geslaagde dag!

Schoolreis Markant

Op dinsdag 3 juni zijn de groepen 6 en 7 op schoolreis naar Markant Outdoorcentrum in Braamt geweest. We hebben vlotten gebouwd , getokkeld, een survivalbaan afgelegd en met een handboog geschoten. Een sportieve dag met veel plezier en volop activiteiten.

Pasen

Op 16 en 17 april was het Pasen op Rozengaardsweide! 16 april werden alle groepen gemixt en onder begeleiding van heel veel ouders (dank!) en laarkrachten waren er heel veel verschillende paasactiviteiten. Op 17 april kregen de kinderen een heerlijke paaslunch aangeboden door de ouderraad. De gemaakte foto’s van deze dagen kunt u vinden op de fotopagina!